Functieomschrijving
Als sous chef, werk je nauw samen met de chef kok. Je houdt je bezig met de n de dagelijkse gang van zaken in de keuken. Je bewaakt de voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden. Het is ook heel belangrijk is dat je toeziet op de naleving van de wettelijke voorschriften op het gebied van veiligheid en hygiƫne.

Functie-eisen
Natuurlijk kan je heerlijk koken. Bij voorkeur heb je een afgeronde koksopleiding. Je bent een gepassioneerde koken je kan prima samenwerken in een klein en gezellig team. Je bent creatief en het is voor jou als vanzelfsprekend dat je meedenkt met de chefkok. Jij wil een nieuwe uitdaging en je voor langere tijd binden aan een bedrijf.

Arbeidsvoorwaarden
Het gaat om een vaste baan voor 38 uur per week het jaar rond. Zondag en maandag (in overleg) zijn over het algemeen je vrije dagen. Salaris in overleg, afhankelijk van leeftijd en ervaring