Functieomschrijving
Woon jij in de buurt van Renesse en wil je werken als horeca medewerker in het voor-seizoen 2018? Dan hebben wij een leuke baan voor je!
Voor een gezellige familiecamping in het bruisende Renesse zijn wij op zoek naar een medewerker horeca / cafetaria. Als cafetaria medewerk(st)er hou je je bezig met alle werkzaamheden die zich voordoen in de horeca gelegenheid. Zo neem je bestellingen op van gasten, bak je frites en snacks, bereid je salades en broodjes, bedien je de gasten en reken je bestellingen af. Tevens is het zeer belangrijk dat je zorgt voor een schone werkomgeving. Als medewerk(st)er horeca voorzie je de gasten op het terras van een hapje en een drankje.
We kunnen ons voorstellen dat je voorkeur meer uitgaat naar keuken of juist naar bediening, aarzel ook dan niet om te reageren en om je voorkeur aan te geven! Een combinatie van beiden is natuurlijk helemaal ideaal. Niet alleen voor ons maar ook voor jou! Op die manier kan je meer uren maken en blijft je werk ook lekker afwisselend!

Functie-eisen
Je bent enthousiast en gemotiveerd! Daarnaast ben je vriendelijk naar de gasten toe en raak je niet snel de kluts kwijt. Je bent in staat om overzicht te bewaren en om netjes en hygiƫnisch te werken. Hoe druk het ook wordt, je blijft aardig en je geeft mensen het gevoel dat ze altijd welkom zijn! Je bent multifunctioneel inzetbaar (zowel cafetaria als bediening) en je ziet dit werk als een leuke bijbaan. Dat houdt in dat je geen moeite hebt met werken op oproepbasis, in de weekenden en in de vakanties.

Arbeidsvoorwaarden
Een bijbaan op een gezellige familie camping waarbinnen het aantal uren al naar gelang de drukte op de camping zal worden vastgesteld. De piek van de werkzaamheden zal vooral in de weekenden en de vakantie liggen. Salaris volgens Koninklijke Horeca Nederland.
Je komt te werken in een enthousiast en betrokken team van mensen die het als hun passie zien om de gast een onvergetelijke tijd te bezorgen!
Heb jij de juiste mentaliteit en instelling om daarbij te horen? Stuur dan je motivatie en CV naar info@hospitality-support.nl.