Hospitality Support is onderdeel van de Support Service Group

ruud-remco

Support Service Group

De facilitaire dienstverlener voor Leisure en Hospitality

Personeelsdiensten│Horeca beheer│Schoonmaakdiensten | Juridische diensten

Support Services Group (SSG) is hét bedrijf, gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening binnen de Leisure en Hospitality sector. U kunt al uw facilitaire diensten dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. Wij verlenen onze diensten op een efficiënte, flexibele en een kwalitatieve goede wijze. Wij kunnen op vrijwel elk terrein de juiste mensen op de juiste plek leveren.

We stellen tijdelijk personeel beschikbaar, bereiden dagelijks een smakelijke maaltijd, houden uw pand schoon of nemen (alle) activiteiten geheel over.

Toonaangevende facilitaire dienstverlening binnen Leisure en Hospitality

Support Services Group is toonaangevend in facilitaire dienstverlening. Wij werken met betrokken professionals. Daarnaast bieden wij onze opdrachtgevers een breed dienstenpakket. In de dynamische wereld van Leisure en Hospitality, zijn wij uiteraard constant bezig om ons dienstenpakket, te ontwikkelen en uit te breiden.

Wij bedienen voornamelijk opdrachtgevers binnen de Leisure en Hospitality branche. Zeker in de huidige tijd waarin u als ondernemer kritisch kijkt naar kosten, kwaliteit en efficiency, is het wellicht het overwegen waard om al uw facilitaire diensten onder te brengen bij één partner. Met de mogelijkheid van een full-servicecontract kunt u optimaal gebruik maken van de voordelen van alle facetten van onze dienstverlening. Van deze voordelen maakt u ook gebruik, wanneer u slechts enkele diensten aan ons uitbesteedt!

Verschillende divisies facilitaire dienstverlening Support Services Group.

Onze specialiteit is het volledig verzorgen van facilitaire diensten, zodat u zich kan concentreren op uw kernactiviteiten. De dienstverlening van Support Services Group is verdeeld over de volgende gespecialiseerde divisies:

Hospitality Support │Personeelsdiensten

Gastro Support │Horeca beheer

Cleaning Support │Schoonmaakdiensten

Legal Support │Juridische diensten 


Support Service Group B.V.
Anthony Fokkerstraat 79
4462 ES Goes

Tel: 085 – 9022 933
E-mail: info@hospitality-support.nl

K.V.K.: 56600151
BTW nummer: NL852207529B01