Zorgeloos voldoende oproepkrachten tot uw beschikking hebben?

Management ondersteuning

Als ondernemer wil je doen waar je goed in bent, laat ons uw Flexpoule verzorgen, wij werven, selecteren en contracteren de door u gekozen kandidaat.

Wat is de flexpoule?

Om het simpel te houden: Wij stellen voor u een eigen flexpoule met oproepkrachten voor u samen. Deze oproepkrachten hebben wij voor u geselecteerd, maar u bepaalt welke medewerker daadwerkelijk bij u komt werken. Samen met de oproepkracht maakt u afspraken over het dienstrooster en werktijden, u heeft zelf de controle over inzet van de oproepkracht doordat u beschikt over de contactgegevens.

Met andere woorden; de Flexpoule heeft de flexibiliteit van een uitzendbureau voor de kosten van een normaal medewerkers tarief.
Voorbeeld; u exploiteert een strandpaviljoen en wenst op piekdagen 5 extra mankracht te hebben voor bijvoorbeeld een ijskar, snackcorner of het terras. Wij zorgen voor een beschikbare database met 5 oproepkrachten die u zelf inroostert, waar u zelf afspraken mee maakt. U bent in volledige controle over de medewerkers. Stopt de medewerker, dan vullen wij de database weer aan. Hierdoor bent u altijd verzekerd van oproepkrachten in het seizoen.

Wat zijn de kosten?

Hospitality Support vraagt een wervingsvergoeding voor het opstellen van de flexpoule, daarbij blijven de medewerkers onder contract van Hospitality Support. Hierdoor heeft u geen kosten bij ziekte of vakanties en is uw werkgeversrisico 0%.

Gezien dat wij verzorgen:

  • Loonadministratie
  • Betaling
  • Aanmeldingen bij instanties
  • Afdrachten van loonbelasting en sociale verzekeringspremies
  • Controle op identiteit
  • Loonstroken
  • Opbouw van reserveringen (vakantiegeld, vakantiedagen, feestdagen en kort verzuim)
Wekelijks ontvangt u een factuur van de gewerkte uren van de medewerker, de kosten zijn opgebouwd afhankelijk van de hoogte van het bruto uurloon van de medewerker.

Hoe kan ik gebruik maken van de flexpoule?

Nadat de aanvraag is verwerkt zullen wij geschikte oproepkrachten voor u gaan werven en selecteren. Deze kandidaten stellen wij aan u voor, u maakt een keuze wie u op gesprek laat komen. Indien de oproepkrachten voldoen aan de door u gestelde eisen, zullen ze voor uw onderneming beschikbaar worden gesteld. Na een bevestiging kunt u de oproepkrachten in zetten.

Meer weten?

Geïnteresseerd in een offerte? U zal verbaasd zijn van de mogelijkheden en de lage kosten.

Deelnemen? 085- 9022 933 of mail naar info@hospitality-support.nl